گیاه گردی

اسم علمی مارچوبه Asparagus Setaceus و از خانواده Asparagaceae می باشد. این جنس دارای گو نه های بسیاری است. دو گونه آن از نظر زینتی حائز اهمیت هستند. زیرا هم به صورت گیاهان گلدانی و هم آویزی در آپارتمان مورد استفاده قرا می گیرند.

مارچوبه را می توان بصورت مختلف مصرف كرد. باید مارچوبه را با كمی آب و حرارات كم در ظرف های ضد زنگ پخت و تقریبا نیمه خام آنرا برداشت. آب مارچوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده كنید زیرا دارای ویتامین و املاح می باشد. وقتی كه مارچوبه می خرید دقت كنید تازه باشد.